14 Augusti

Hejsan! Även idag vaknade jag tidigt när Martin skulle till skolan. Körde till Maxi när jag fixat mig och köpte räkor och kräftor till ikväll. Har varit sugen på det nu i några veckor så ikväll blir det äntligen av.

Vid 11 kom Anna hit innan hon skulle börja jobba kl 15. Vi åt middag och pratade en massa, sen gick vi ut en runda med Riva, som är Martins hund. Nu har hon nästan precis åkt.

Bilder från Dag 3 på Kreta, 6/8

Denna dagen började det blir lite högre vågor, och sjukt strömt i vattnet.


Stora meloner hade dem..
Grillbufé och grekisk afton
Det slutade med att alla dansade grekisk dansSan Fransisco


Ha det fint!

13 Augusti

Godmorgon! Fint väder idag igen och jag är ledig även denna dag. Ska hålla mitt danspass ikväll bara, som var väldigt länge sen sist. Martin körde vid halv 8 iväg till skolan och efter det kunde jag inte somna om så är uppe med tuppen idag.

Idag hade jag tänkt lägga upp bilder från dag 2 på Kreta. 5/8 

Sofie och Koff


Marcus och Koff


glasögonen..


Martin och Marcus


Marcus


Boll
Jonas


Jag, Sofie, Louise och Charlotte


Snäll pojkvän, haha


hela gänget


Pappa, Eva och Charlotte


Eva och Charlotte på restaurangen


<3


Riktigt god mat! Chicken a la creme


Fiskspa, kittlades något fruktansvärt!


snyggingen min


Nattdopp, alltid lika mysigt!

12 Augusti

Har nyss kommit hem från en härlig vecka på Kreta! Det var nästan två månader sedan jag bloggade senast, vilket har varit ganska skönt! Har jobbat mycket och när jag kommit hem har jag inte velat sitta vid datorn.

Vi var i staden Rethymnon som jag skulle gissa på är Kretas största stad. Där fanns allt från en lång strandpromenad på 1,2 mil, massa små butiker som låg i gamla stan, en hamn med massa fiskrestauranger, ett fint hotell och en härlig strand. Det känns tråkigt att komma hem igen men det är inte sista gången vi åker på semester. Vi var ett gäng på 10 pers. Jag, min pojkvän, min bror, min pappa och hans tjej Eva. Sedan var det Mina kusiner Koff och Louise, deras mamma och pappa och Sofie.

Hade tänkt lägga ut bilder i omgångar, börjar med första dagen då vi inte tog så mycket bilder för att vi var trötta efter resan och å var vi också rätt så bleka...

Första dagen 4/8Nu är det dags för lite fika vid poolen här hemma, fryser lite det gör man! Sen bär det vidare till Martins mamma.
Puss

RSS 2.0