12 Januari

Ligger i min säng och är helt slut efter en lång dag. Imorse gick jag upp tidigt för att köra till stallet. Det blåste och regnade så blondie fick stanna i hagen med hästkompisarna idag. Fixade i alla fall i stallet, jättemysigt tycker jag! På vägen hem hämtade jag lilla Wilma för att gå en tur med henne och Charlotte. Efter det fikade vi såklart.

Sen var det dags att köra till jobb, hann tanka och köpa frukt till min smoothie innan det först. På gymmet träffade jag Bitte och vi tog en liten fika till och pratade hemlisar haha. Denna veckan är jobbig så jag trycker i mig mat, kan inte sluta äta hahaha. Sen gick hon in i gallerian för att fixa inför Lördag då vi ska ha en liten tillställning där. Bland annat så ska jag dansa SH'BAM, så alla som vill kom och dansa! Vi har också 10 % på årskort/träningskort osv.

När Receptionen stängde höll jag mina pass som vanligt. Gick bra, men mina vader är överansträngda så nu har jag satt liniment på dem eller hur det nu stavas? Gör i alla fall riktitgt hemskt ont.


haha bild från helgen som Emilia nyss skickade. Har inte tagit någon bild idag tyvärr.


Nu ska jag sova, godnatt allesammans

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0