29 Januari

Hejsan! Jag har varit så himla dålig på att skriva här. Har haft fullt upp så har faktiskt inte haft en enda minut till att skriva här. Denna veckan kommer bli bättre. Denna helgen har varit riktigt bra! I fredags så var Louise med mig och jobbade. På kvällen kom även Louise föräldrar hit för att prata om resan. Nu är den bokad, och förhoppningsvis åker vi till Kreta i augusti. wihooo!

I lördags jobbade jag igen. På kvällen träffade jag hela kompis gänget för att spela bowling och sedan åt vi på Tatung. Sen körde vi hem till Julia där vi satt och pratade gamla minnen och spelade spel, riktigt trevlig kväll!

Idag har jag varit på gymmet och fått massage i 45 minuter, det var väldigt behövligt och riktigt skönt! Ligger dock med huvudvärk nu men det är väl för att allt det spända har släppt. Massören var i alla fall riktigt duktigt!

Har även varit runt på lite olika ställen med pappa och Eva för att kolla efter en ny säng till mig. Så innan veckan är slut har jag nog en ny och större säng. Nu har jag nyss haft en mysig filmkväll.Imorgon är det dags för jobb på bowlingen. Sov så gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0