Don't let me go!

Idag hade jag mitt provpass på zumban. Det gick mycket bra. Nu ska jag bara öva in mitt pass så att det sitter!

Dagen började med att jag och Sofie stack in till skolan. Jag skulle lämna böcker och Sofie hade en lektion som jag fick följa med på eftersom vi skulle sola efteråt på mammas jobb. Efter det stack vi hem till mig och åt och sen höll jag ett litet zumbapass för Sofie för att värma upp inför kvällen. Senare kom Koff också och vi satt och snackade och fikade en stund.

Nu är jag helt slut i kroppen. Tror inte jag varit så slutkörd som jag är nu på länge. Efter 3 timmars zumba och stress inför balen som är imorgon är jag riktigt trött. Hittade inte min balbiljett först men nu är den i säkra händer.
Fick även en kamera igår i tidig studentpresent. Jag älskar den! Här kommer en bild.The Fray – Never Say Never

Imorgon ska jag till frisören ganska tidigt för att fixa min balfrisyr. Kommer nog bli en del uppdateringar imorgon. Sov gott!
Allmänt | | Kommentera |

29 Maj

Hallå! jag har haft fullt upp hela helgen och inte haft någon tid att skriva här. I lördags var jag på konfirmation hos min kusin Niclas. Först var vi i bjärred kyrka sen åkte vi hem till honom och stannade där till kl 4. Efter det stack jag, pappa och min bror hem. Vid 6 kom Sofie och hämtade mig sen stack vi till Emma Holm på tjejmiddag, mycket trevligt och mysigt! Sen sov jag hos Sofie.

Imorse vaknade vi vid halv 11 sen åt vi frukost och sen stack jag hem. Hela eftermiddagen har jag och Louise storstädat mitt rum, så mycket skit jag får slänga varje gång jag städar.. inte klokt. Sen stack jag till gymmet och träffade Emelie och vi körde igenom lite zumba låtar. Imorgon ska jag hålla mitt provpass för den nuvarande zumbaintruktören. Så hela kvällen har jag ägnat mig åt att träna inför det. Julia och Jocke kom förbi en runda för att säga hej så dem fick vara med på en zumbalåt haha. Jag har också hunnit med att se step up 3 med Louise under kvällen. Helt okej film.


Innan konfirmationen igår.


Nu är jag riktigt trött. Kommer somna bums när jag lägger mig i sängen. Godnatt
Allmänt | | Kommentera |

27 Maj

Emilia är här, vi har kollat talang och ätit massa chips. Nu sitter vi på mitt rum och spelar in massa sjuka videoklipp och skrattar.Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp